Jak skrýt nevzhledná dvířka v koupelně

...a povzbudit především mladší členy domácnosti k náročné akci


Nevzhledná chromová dvířka na budíky teplé a studené vody, navíc vyosená, mě dlouho iritovala. Neustále jsem si lámala hlavu s tím jak je zakrýt. Předělání již nepřipadalo v úvahu, protože by to znamenalo spolu s demontáží dlaždic rozbití i sádrokartonové zdi. Žádné obrazy se přímo nad WC zrovna nehodí, zrcadlo také ne, protože by bylo přesně naproti dalšímu zrcadlu u umyvadla. 🤔 Nakonec jsem náhodou v jednom filmu zahlédla tuto hlášku, která mi svým "záchodovým" obsahem přišla velmi vhodná.

"CHANGING THE TOILET PAPER ROLL WILL NOT CAUSE BRAIN DAMAGE" nebo-li "VÝMĚNA ROLIČKY TOALETNÍHO PAPÍRU NEZPŮSOBUJE POŠKOZENÍ MOZKU"


Měla jsem nepoužitý rám z masivu, který velikostí přesně vyhovoval, přelakovala jsem tedy rám, sestra zpracovala grafiku, kterou jsem (ne tedy úplně bez nesnází - první výtisk zkazili) nechala vytisknout v Copy General a dílo tzv. edukativního WC Artu jak jsme ho nazvaly bylo dokonáno 😁

Uvidíme jestli edukace funguje nebo jestli se  i pod tímto rámem budou i nadále ⚡️ vzdorovitě ⚡️ hromadit prázdné roličky od papíru...?!?